AMEE header image 3

Pedro Vicente Caselles Mulet

Pedro Vicente Caselles Mulet

Naix a l’any 1987 i comença a estudiar música a l’Escola Municipal de Música de Gata de Gorgos amb l’especialitat de trombó de pistons a l’any 1994.

A l’any 1995 entra a la Banda Juvenil i a l’any 1997 a la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. En aquest any, comença a estudiar trombó de vares amb el professor Pasqual M. Cardona. En el curs 1998-1999, amb l’especialitat de trombó de vares entra al Conservatori “Tenor Cortis” de Dènia, sent l’alumne de menor edat que ingressa al Conservatori en Grau Mitjà. Estudia amb el professor Roberto Sanchis, i destaca amb assignatures com Anàlisi de la Música i Fonaments de Composició obtenint les notes màximes.

A l’any 2005 agafà la direcció de la Banda Juvenil de Gata de Gorgos.

A l’any 2006, comença a estudiar en la Universitat de València l’especialitat de Magisteri Musical. Conjuntament, al mateix any 2006, entra al Conservatori Superior de Música de València “Joaquim Rodrigo” amb l’especialitat de Composició, amb professors es com Andrés Valero, Emilio Renard, Enrique Sanz, Gregorio Giménez, José Aparisi, entre altres.

Ha assistit a diferents classes magistrals amb En Joaquín Vicedo Davo, membre de l’Orquesta de Radio-Televisió Espanyola, amb En Daniel Perpiñán Sanchís, solista de l’Orquestra Simfònica de Bilbao i amb En Rafael Tortajada Ferràndis, professor del Conservatori Superior de Música “Òscar Esplà” d’Alacant, Salvador Tarrassó, profesor encarregat de Cátedra en el Conservatorio Superior “Salvador Seguí” de Castelló, Christian Lindberg, Solista Internacional, i Jesús Juan Oriola, Catedràtic del Conservatori “Joaquim Rodrigo de València.

La preocupació per millorar la seua formació també està present en totes les activitats que ha realitzat com ara bé: l’obtenció del Grau Mitjà de Valencià de la Junta Qualificadora, el curs “Com millorar l’ansietat escènica dels musics” per En Guillem Dalia i Àngel Pozo, “La direcció coral als cors infantils” de Mònica Perales, “La creació de recursos de música coral en educació primària i secundària” per Josep Ramon Gil Tàrrega, “La revolució musical del segle XX: El Rock&Roll” de Juan Ramón Martínez, “Interpretació en agrupació Simfònica”, per Vicent Alonso Brull, “Com millorar el rendiment físic per a la interpretació musical” del fisioterapeuta Ignacio Zurano, “Producció Eletrònica/Reason” de l’acadèmia de perfeccionament audiovisual Advanced Sound Studio amb els professors José Caparrós i Mike Tabaschek,…

Cal destacar a més, que ha sigut membre de la G.I.M.A. (Grup Instrumental Marina Alta), de la Xaranga “Tequila”, del grup “Tremolí Teatre”, i ha col·laborat com a disk-jockey en nombrosos pub’s i discomòbils.

Actualment està cursant tercer curs de ambdues especialitats, Magisteri Musical i Composició, i continua en la direcció de la Banda Juvenil de Gata i ha començat l’Ensenyança Professional de Piano al Conservatori “Tenor Cortis” de Dénia.